PARTNERSKAP

VI PÅ ACTIONPADEL TROR PÅ ENGAGERADE SAMARBETSPARTNERS SOM EN AVGÖRANDE GRUNDSTEN TILL ATT UPPNÅ VÅR VISION OM ATT KUNNA ERBJUDA PADEL TILL ALLA GENOM LIVET

COURT PARTNERS
 • Trexab.jpg

  TREXAB BYGG OCH SANERING är en totalentreprenör som åtar sig flesta typer av projekt inom bygg, anläggning och rot. Hos oss kan du känna dig trygg med vår flexibilitet och tillgänglighet.

   

  Vi erbjuder våra kunder service med hög kvalité i alla avseenden och med en dygnet runt bemannad telefon för att lättare kunna åtgärda akuta uppdrag för våra nuvarande kunder.

 • 1.jpg

  Bakom A3 finns 18 år av erfarenhet inom IT- och Telekombranschen. Att utveckla IT och Telekom tillsammans, sida vid sida, var en idé vi fastnade för och som har präglat vårt arbete i det nya varumärken A3 sedan starten.

  A3 levererar bredbandsbaserade lösningar till över 700 bostadsrättsföreningar i hela landet, och till över 260.000 privatkunder.

  A3s levererar även företagstjänster till allt från små företag som jobbar remote, till stora kontor som behöver en seriös aktör som ansvarar för deras IT-miljö.

  Våra företagskunder är många, och drivna - därför är det extra viktigt för oss att ta vårt ansvar i leverans, underhåll och utveckling - så våra kunder kan fokusera på deras egen verksamhet.

 • Olofsson bil.jpg

  6 bilmärken, över 200 begagnade bilar i lager, 170 engagerade medarbetare och 5000 sålda bilar per år.

   

  "Personligare service" är vårt motto och har varit det ända sedan Olofssons bil startade 1966, och genom att erbjuda det där lilla extra så levererar vi service av högsta kvalitet till våra kunder och får våra anställda att trivas och ständigt utvecklas.

   

  Idag är Olofssons bil en av Haninge kommuns största arbetsgivare och en av landets mest framgångsrika Volkswagen-återförsäljare.

 • Haningetjänst.jpg

  Kvalité handlar inte enbart om att redovisa rätt siffror i rätt tid. För oss handlar det även om hur vi får ut det mesta av varje företagares möjligheter.

   

  Detta uppnår vi bäst genom att skapa en djupgående kunskap om just Ditt företag.

 • Optimera.jpg

  Kvalité handlar inte enbart om att redovisa rätt siffror i rätt tid. För oss handlar det även om hur vi får ut det mesta av varje företagares möjligheter.

  Detta uppnår vi bäst genom att skapa en djupgående kunskap om just Ditt företag.

PARTNERS
 • LEJE FASTIGHETER.jpg
  LEJE Fastigheter

   

   

  Vi är specialiserade på uthyrning av eget byggda industrifastigheter. Vår affärsidé är att bygga, äga och förvalta industrimark och fastigheter. Vi erbjuder högkvalitativa, ljusa och nybyggda industrifastigheter för uthyrning till kund.

 • UPFORSPORTS.jpg
  Up For Sports

   

   Ett enklare sätt att hitta, boka och utöva sport!

  Up For Sports är en sportmatchningstjänst där man kan hitta och boka tränare eller träningspartners.

  Det är helt gratis att använda Up For Sports, både för tränare och sportutövare. Över 60 sporter finns reprsenterade och inkluderar hela Sverige.

   

  Tjänsten är till för;

  • För tränare som vill annonsera sina träningspass eller kurser

  • Utövare som letar efter tränare kan lägga ut en förfrågan

  • För alla som vill prova en ny sport

  • Till alla som letar efter en träningspartner

 • ICIW.jpg
  ICANIWILL

   

   

  Vi vill att våra kläder, vårt varumärke och vårt mantra ska hjälpa dig inse att du har allt du behöver för att uppnå dina mål och drömmar inom dig. Oavsett om det är inom träning, hälsa eller arbete, Du kan göra det. Du kommer nå ditt mål!

  Vi hoppas att den familjekänslan vi försöker skapa i företaget, där vi stöttar varandra och våra kunder under deras resa, skall genomsyra det vi gör och vi hoppas att just Du vill vara en del av ICANIWILL-Familjen. 

 • Clean drink

   

   

  Vad tänker du på när du tänker på Norden?

  Vi på Clean drink tänker på ren luft, klart vatten, dånande berg och djupa skogar. Vi tänker också på hållbarhet, innovation och en hälsosam livsstil. Sammanlagt en naturkraft.

   

  Vi tror på nordisk kraft och med den i åtanke har vi utvecklat Clean drink.

   

  En funktionsdryck producerad i Norden, fri från onödiga tillsatser och med vitaminer och mineraler som du behöver för att kunna vara ditt bästa jag. Varje dag.

 • Printline

   

  Vi är en marknadsbyrå och ett tryckeri som passionerat stärker

  företags identiteter. Vårt mål är att få er att synas på rätt sätt,
  för rätt målgrupp och med rätt känsla.

 • TAXBOX.jpg
  Taxbox.se

   

  takbox.se - vi packar ditt äventyr. 

  Sedan 2004 har vi underlättat för familjer till ett aktivt och hälsosammare liv. Vi skickar allt från vårt lager i Länna, storsäljare är cykelhållare, kajakhållare, skidhållare, takräcken samt kompletta lösningar till hantverksbilar. Vi hjälper dig att hitta bästa lösningen för just ditt behov, välkommen till oss.

 • Controlkeeper

   

  ControlKeeper tillhandahåller en komplett tjänst för att effektivisera  företagets avtalshantering. Vårt skalbara verktyg passar såväl små som stora organisationer vilket återspeglas i att vi hjälper såväl start-ups som globala koncernbolag. Låt oss göra en kostnadsfri analys av ditt företags avtalsprocess avseende ekonomi, överblick, riskhantering och regelefterlevnad (compliance).

 • Meli Bygg & Mark

  Vi bygger och gräver med kunden i centrum! 

  Oavsett vilket projekt som vi tar oss an så är vår högsta prioritet att just du ska bli nöjd. Inget är viktigare för oss!

   

COURT PARTNER

I STOLT SAMARBETE MED

PARTNER

play@actionpadel.se

Telefon till receptionen:  08-545 839 21

Albybergsringen 110, Haninge, Stockholm

©2018 by Actionpadel i Stockholm AB.

...........................................................................................................................................................................................................................................