Intresseanmälan kurs vuxna HT 2020

Kurs startar först när en grupp är full med 4 deltagare. Vi återkommer med erbjudande till den mailadress ni angett i intresseanmälningen så snart vi har en full grupp. Ni behöver inte kontakta oss.

Tillfällen:

Preliminärt start vecka 36 (31 aug - 4 sep)

Uppehåll: Vecka 44 Läslov

Sista kurs tillfället: vecka 51 (14 - 18 december)

55 min / vecka

 

Kostnad

275 kr / tillfälle x antal veckor. (preliminärt 15 veckor = 4 125kr/person inkl 6 % moms)

Betalas med kort på plats i hallen innan första kurstillfället. Kvitto gäller som friskvårdskvitto.

 

Tränare: Filip Gustavsson (i vissa fall ersättningstränare)

 

Intresseanmälan dag, tid och grupp:

Tänk på att det är större chans att få plats i en grupp om du anger flera möjliga dagar och tider. 

Måndag kl. 17-18 & 18-19 & 19-20 & 20-21: 16 platser kvar i 4 olika grupper. Vi skapar dam och eller herrgrupp efter nivå på deltagare. 

Tisdag kl. 17-18 & 18-19 & 19-20 & 20-21: 16 platser kvar i 4 olika grupper. Vi skapar dam och eller herrgrupp efter nivå på deltagare.

Onsdag kl. 17-18 & 18-19 & 19-20 & 20-21:16 platser kvar i 4 olika grupper. Vi skapar dam och eller herrgrupp efter nivå på deltagare.

Torsdag kl. 17-18 & 18-19 & 19-20: 12 platser kvar i 4 olika grupper. Vi skapar dam och eller herrgrupp efter nivå på deltagare.

Deltagande/Villkor:

Denna kursanmälan är endast intresseanmälning. Vi återkommer till dig med erbjudande när vi pusslat in dig i rätt grupp.

Om du inte har möjlighet att delta vid något lektionstillfälle under perioden finns tyvärr inte möjlighet till ny lektionstid eller flytt av lektionstid. Tackar du ja till kursen efter mail erbjudande från oss är anmälan bindande med fullt betalningskrav.

 

Kursbeskrivning

Fastna inte ordagrant i beskrivningen för respektive kurs, den är mer till för att få in rätt nivå på deltagare till respektive kurs. Vi anpassar nivån på vad vi lär ut utefter gruppens behov. Vi ser ofta att anmälda tjejer oftast är en nivå högre än vad den angett och killar oftast en nivå under det den angett:) Tänkt på att nivå 10 är Sverige Elit. Vi vill att alla deltagare ska bli bättre padelspelare!

 

Nybörjaren (nivå 1) och Nybörjaren+ (nivå 2) - Du är ny för sporten, men nyfiken på att lära dig från grunden. Vi går igenom grunderna i spelet, regler, de olika slagteknikerna, hur man använder bakglaset.

 

Upptäckare (nivå 3), Upptäckare+ (nivå 4-5) - Du förstår grunderna i padel och reglerna. Du vet vart du ska stå på banan, fram respektive bak. Du har eventuellt prövat att slå bandeja och vill lära dig det ordentligt under denna kurs. Vi börjar introducera övningar avseende samspelet mellan dig och din partner. Vi fortsätter och tränar på isolerad teknik för att förbättra varje slag.

 

Padellover (nivå 5), Padellover+ (nivå 6-7) - Överflyttningar från defensiv till offensiv. Lära sig de olika sätten man ska slå bandeja på. Inblickar i matchsituationer, övning i matchsituationer. Isolerad teknikövning med vinkeln i glaset. Positionering i matchsituationer. Strategi och taktik som par.

 

Syfte: bli bättre på Padeltennis

Mål: efter kurs ha mer kunskap än innan kurs på respektive slag/övning.

De olika slagen/övningarna anpassas efter hela gruppens nivå och färdighet. Tränaren ger också personlig feedback. Vi jobbar för att vara så rättvisa som möjligt med hur mycket personlig feedback vi hinner ge per tillfälle. Varje lektion fokuserar vi på en av nedan slag/övning. Vissa veckor sker repetition vissa av slag/övningar:

- Forehand bakplan

- Forehand bakplan med glas

- Forehand serve retur

- Backhand bakplan

- Backhand bakplan med glas

- Backhand serve retur

- Forehand volley (halvplan, nära nät, halvvolley)

- Backhand volley (halvplan, nära nät, halvvolley)

- Bandeja

- Smash

- Serve

- Positionering i banan vid respektive slag

- Matchtaktik

COURT PARTNER

I STOLT SAMARBETE MED

PARTNER

play@actionpadel.se

Telefon till receptionen: +46 76-030 34 70

Albybergsringen 110, Haninge, Stockholm

©2018 by Actionpadel i Stockholm AB.

...........................................................................................................................................................................................................................................