KURSER

Kurs startar först när en grupp är full med 4 deltagare. Om startdatum blir senare än vecka 5 justeras kostnaden neråt. Vi återkommer med erbjudande till den mailadress ni angett i intresseanmälningen så snart vi har en full grupp. Ni behöver inte kontakta oss.

 

Tillfällen

Preliminärt start vecka 5-10

Uppehåll: Vecka 9 Sportlov, Vecka 15 & 16 Påsklovsveckor

Sista kurs tillfället: vecka 23 (1-5 juni)

55 min / vecka

 

Kostnad

275 kr / tillfälle x antal veckor. 

Faktureras till mailadress angiven i intresseanmälan och ska vara betald innan första kurstillfället.

 

Tränare: Filip Gustavsson (i vissa fall ersättningstränare)

 

Intresseanmälan dag, tid och grupp

Tänk på att det är större chans att få plats i en grupp om du anger flera möjliga dagar och tider. Har vi specifikt nedan skrivit damgrupp eller herrgrupp och nivå som saknas för att en grupp ska kunna startas, prioriterar vi att erbjuda de personer som ansöker till just de tiderna.

 

Möjliga dagar och tider och platser som finns kvar

Måndag kl. 17-18 & 18-19 & 19-20 & 20-21

16 platser kvar i 4 olika grupper. Vi skapar dam eller herrgrupp efter nivå på deltagare. Måndags grupper startar inte innan vi har 3-4 fulla grupper preliminärt v 6-10 eller senare

Tisdag kl. 17-18

4 platser kvar i 1 grupp. Denna grupp vill vi starta så fort som möjligt och önskar snabbt intresse från både dam och herr.

Onsdag kl. 17-18 

1 plats HERR nivå 3-5. Denna grupp vill vi starta så fort som möjligt och önskar snabbt intresse från herrar.

 

Torsdag kl. 16-17 

4 platser kvar i 1 grupp. Denna grupp vill vi starta så fort som möjligt och önskar snabbt intresse från både dam och herr.

 

Deltagande/Villkor

Denna kursanmälan är endast intresseanmälning. Vi återkommer till dig med erbjudande när vi pusslat in dig i rätt grupp. 

Om du inte har möjlighet att delta vid något lektionstillfälle under perioden finns tyvärr inte möjlighet till ny lektionstid eller flytt av lektionstid. Tackar du ja till kursen efter mail erbjudande från oss är anmälan bindande med fullt betalningskrav. 

 

Kursbeskrivning

Fastna inte ordagrant i beskrivningen för respektive kurs, den är mer till för att få in rätt nivå på deltagare till respektive kurs. Vi anpassar nivån på vad vi lär ut utefter gruppens behov. Vi ser ofta att anmälda tjejer oftast är en nivå högre än vad den angett och killar oftast en nivå under det den angett:) Tänkt på att nivå 10 är Sverige Elit. Vi vill att alla deltagare ska bli bättre padelspelare!

 

Nybörjaren (nivå 1) och Nybörjaren+ (nivå 2) - Du är ny för sporten, men nyfiken på att lära dig från grunden. Vi går igenom grunderna i spelet, regler, de olika slagteknikerna, hur man använder bakglaset.

 

Upptäckare (nivå 3), Upptäckare+ (nivå 4-5) - Du förstår grunderna i padel och reglerna. Du vet vart du ska stå på banan, fram respektive bak. Du har eventuellt prövat att slå bandeja och vill lära dig det ordentligt under denna kurs. Vi börjar introducera övningar avseende samspelet mellan dig och din partner. Vi fortsätter och tränar på isolerad teknik för att förbättra varje slag.

 

Padellover (nivå 5), Padellover+ (nivå 6-7)   - Överflyttningar från defensiv till offensiv. Lära sig de olika sätten man ska slå bandeja på. Inblickar i matchsituationer, övning i matchsituationer. Isolerad teknikövning med vinkeln i glaset. Positionering i matchsituationer. Strategi och taktik som par.

Actionpadel

play@actionpadel.se

Telefon till receptionen: +46 76-030 34 70

Albybergsringen 110, Haninge, Stockholm

©2018 by Actionpadel i Stockholm AB.