BARN & UNGDOM

Välkommen till Actionpadels Padelskola

Vi startar oftast i månadsskiftet augusti/september och avslutar veckan före skolavslutning.

Vi har uppehåll från träning, höstlov, jullov, sportlov, påsklov

 

KURSBESKRIVNING

Vi anpassar nivån på kursen på vad vi lär ut utefter gruppens behov. Vi närmar oss padeln på ett lekfullt sätt och övar padel med fokus på rörelse, teknik, regler, spelförståelse samt glädje. Kurserna/träningarna kommer att delas upp i åldersklasser. Lägsta åldrarna kan bli mixgrupper. Vi vill att alla deltagare ska ha kul och lära sig padel! Vi vill ha en utvecklingsanpassad tränings- och kurs struktur där ålder och nivå är en målsättning, inte ett krav - Rätt spelare på rätt nivå av rätt anledning.

 

NIVÅ NYBÖRJARE 1-4: Du har inte spelat mycket padel, eller inte alls

NIVÅ MEDEL 5-7: Du har spelat padel och har tävlat eller vill börja tävla.

NIVÅ AVANCERAD 8-10: Du tränar regelbundet. Du har tävlat. Du kan också ha tränat och tävlat

andra racketsporter och denna padel kurs kan vara din första.

KOSTNAD

167 kr / tillfälle x antal veckor.  (om ni får plats efter ordinarie start, drar vi bort veckor) Vi fakturerar terminsvis.

När ni fått erbjudande om plats och svarat ja är anmälan bindande med fullt betalningskrav. Faktureras till den mail ni angett i anmälan.

Tränare: Filip Gustavsson & Christian Calleja. Våra duktiga elitjuniorer William och Jonte tränar några yngre grupper. (i vissa fall ersättningstränare om ordinarie tränare är sjuk)

Möjliga dagar och tider: Tänk på att det är större chans att få plats i en grupp om du anger flera möjliga dagar och tider.

Måndag-Torsdag kl. 14:00-18:00

DELTAGANDE/VILLKOR

Denna kursanmälan är endast intresseanmälning. Vi återkommer till dig med erbjudande när vi pusslat in dig i rätt grupp.

Tackar du ja till kursen efter erbjudande på mail från oss är anmälan bindande med fullt betalningskrav. Om ni inte har möjlighet att delta vid något lektionstillfälle under perioden finns tyvärr inte möjlighet till ny lektionstid eller flytt av lektionstid.