VÄLKOMMEN TILL ACTIONPADEL

SVERIGES VARMASTE PADELGEMENSKAP

2000 kvm nybyggd padelglädje!

 

11 minuter söder om Globen hittar ni en hall utöver det vanliga.  

Vi erbjuder 6 st högkvalitativa banor, gratis parkering, konferensmöjligheter,omklädningsrum för alla besökare, reception, shop, samt loungeområde för allt härligt padelsnack m.m.

SÅ MYCKET MER ÄN BARA EN PADELHALL FÖR OSS

Vi är passionerade människor som brinner för padel. Vi vill skapa en mötesplats där alla är välkomna. Vi vill skapa en gemenskap och samhörighet där alla kan ha roligt och känna glädje.

 

Actionpadel vill att alla ska få chansen att spela padel och tar ansvar för våra barn och ungdomar så att dom utvecklas till goda samhällsmedborgare. Vi tycker att alla är lika värda och alla ska få samma möjligheter.

 

Vi tror på långsiktighet i allt vi gör, både i aktiviteter, verksamhet samt partnerskap med våra sponsorer och samarbetspartners.

AKTIVITETSKALENDER

Actionpadel1.jpg

PARTNERSKAP

Client 7

Vi på Actionpadel tror på engagerade samarbetspartners för att uppnå vår vision om att kunna erbjuda padel till alla genom hela livet. 
 

Är ni nyfikna på vad ett partnerskap med oss innebär? Vi är nyfikna på vad ett partnerskap med er kan innebära. Hör av er så spelar vi en padelmatch och pratar vidare! 

BLI EN DEL AV VÅR RESA PÅ INSTAGRAM!

  • Black Instagram Ikon

@theactionpadel